Coachar och föreläser. Du får kunskap och metoder du kan använda direkt.

way in deep forest

Låt mig visa vägen!

Jag delar med mig av de erfarenheter jag fått genom att hjälpa 100-tals företag med kommunikation. Kanske kan det leda till att du och ditt företag kan ta en snabbare väg till resultat. Kanske kan det leda till att ni får mer energi? Oavsett om du behöver personlig coaching, en mentor eller en föreläsning för organisationen, hör av dig så pratar vi om saken.

 

Personlig coaching.

Jag blir din samtalspartner i de kommunikationsutmaningar du står inför i ditt jobb som ledare, marknadsansvarig eller kommunikationsansvarig. Du vet vart du ska, jag lotsar dig dit.

Mentorskap.

När du känner att du saknar erfarenheten du behöver i kommunikationsarbetet.

Förläsningar.

Jag har erfarenhet av att göra utbildningar om kommunikation. Både skräddarsydda för företag och på världens bästa kommunikationsskola*.

Just nu har jag ett antal föreläsningar på repertoaren som du kan boka, som de är eller med en skräddarsydd anpassning.

  1. "10 pieces of advice on marketing and sales that makes your startup successful from the start " (tillsammans med consumerminds.se) Finns som webinar, se hela här!
  2. "10 goda råd inom sälj och marknadsföring som garanterat ökar små och medelstora företags framgång". (tillsammans med consumerminds.se)
  3. "Förebildning", en utbildning i hur man hanterar
    främlingsfientlighet, rasism och annan diskriminering på jobbet.
  4. "The Inner Compass Leadership Bootcamp". En praktisk träning av idrottsledare i att hitta sin inre kompass, hitta sina värderingar, sätta gränser och utveckla bra människor.
  5. "Kreativitet i Strategiarbetet", hur kan vi bli mer kreativa och därmed hitta mer effektiva lösningar på våra utmaningar? Jag guidar t ex ledningsgruppen, med teorier, praktiska metoder och övningar. Resultatet brukar visa sig omgående.

 

 

*Berghs School of Communiction. Se mer på min LinkedIn-profil.