Mer om oss

Företag behöver mer energiskapande kommunikation. Därför finns Brand Solutions!

Vi ger ditt företag något nytt att prata om så du lyckas med din verksamhet, så att dina medarbetare brinner för sin uppgift och att du når resultat.

Vad vi tror på

Affärsidé.

Vi skapar framgång i företag genom att stötta ledningen med kommunikation och verktyg som skapar energi och handlingskraft i organisationen så att affärerna blir bättre.

Vår vision.

Vi ska bli den hjälp som skapar störst skillnad för våra uppdragsgivare.

Vår mission.

Ett näringsliv där företag förmår att på ett ärligt och rättframt sätt uttrycka sin vilja, sina fördelar och den nytta man skapar, ger lyckligare medarbetare, bättre lönsamhet och ett högre välstånd i samhället.

Vi tror på kraften i kommunikation.

Kommunikation med andra människor är ett fantastiskt redskap som med rätt målsättning, rätt kreativ höjd och rätt uttryck kan skapa fantastiska resultat. Vi har sett det och gjort det tillräckligt många gånger för att ha fog för att säga det.

Men vi har också erfarit att vid de tillfällen kommunikationen är förankrad i högsta ledningen i företaget och när budskapen samtidigt är forumlerade så att människor får gåshud på underarmarna, så lösgörs en enorm energi.

Gör det enkelt.

Vi har vår kulturella hemvist som producenter av kommunikation. Det gör att vi är vana att hitta lösningar som är enkla, praktiska, förståeliga och fungerande.

Då blir effektiviteten också som störst.

Pelle Hasselgren kopia 2

Brand Solutions har grundats och drivs av Pelle Hasselgren.

  • 25 år som copywriter och producent av kommunikation.
  • 5 år som strateg och planner.
  • 10 år som reklambyråledare och VD
  • Kommunikationschef i näringslivet.
  • Coach, föreläsare och utbildare.

Läs mer om mig på LinkedIn, länk längst ned på sidan.